Nagelstyling heeft een ware revolutie ondergaan en wordt steeds populairder onder de moderne vrouw. Voor velen zijn handen het visitekaartje. Zij maken vaak het eerste contact, zowel privé als zakelijk. Met een paar verzorgde handen, straal je zekerheid uit.

Wat is nagelstyling?

Onder nagelstyling verstaat men alles wat er in de nagelstudio aan nagelverzorging gedaan wordt. Zo kun je denken aan kunstnagels in de vorm van gelnagels, acrygelnagels of acrylnagels.

SONY DSC gilded-dreams-nail-1-large gilded-dreams-nail-7 gilded-dreams-nail-8

Ook Nailart valt onder nagelstyling. Nailart is versiering voor op de gelnagels, bijvoorbeeld glitters, steentjes en bloemetjes.

Waarom nagelstyling?

Er zijn vele redenen waarom het maar niet wil lukken met de nagels. Zo heeft de één van nature broze nagels, de ander bijt, is zwanger of beschadigt de toppen te veel tijdens haar werk. Dit is echter geen reden om je hierbij neer te leggen, nagelstyling is hier het antwoord op.

Met behulp van nagelstyling kun je je eigen nagels verzorgen, verstevigen en of verlengen. Gebruikmakend van de modernste technieken op het gebied van nagelstyling, staat niets je in de weg om goed voor de dag te komen.